کاربر طلایی

PDA

مشاهده کامل : آموزش تصویری اتصال کامپیوتر به اینترنت از طریق GPRS سیمکارت ( تمام گوشی های دارای مودم )


ramikoh
25-07-2008, 23:17
سلام دوستان

در این تاپیک قصد دارم به شما آموزش بدم که چطوری با استفاده از GPRS سیم کارتتون ( مثلاً ایرانسل ) توسط کامپیوتر به اینترنت وصل بشید و یا بهتره بگم که چطوری از مودم خود گوشیتون برای اتصال به اینترنت در کامپیوتر استفاده کنید

حتماً برای شما هم پیش اومده که در مرحله حساسی از کار با اینترنت شارژ اینترنتتون چه دیال آپ و یا ADSL تموم شده و شما موندید هاج و واج که چه کنید

یا ممکنه که بعلت صفحه نمایش کوچک گوشیتتون ، در استفاده از اینترنت سیم کارتتون ، دو دل بودید و زیاد لذت نبردید از اون

اگر در چنین شرایطی گیر کردید و دوست دارید از اینترنت سیم کارتتون استفاده کنید و اونهم توسط کامپیوتر ..با من همراه باشید

حالا کمربندهاتونو ببیندید

بستید ؟

پس بزن بریم ....

اول از همه باید تنظیمات مورد نیازتون برای استفاده از اینترنت سیمکارتتون را انجام بدید و یا بهتره بگم که قبلاً تونسته باشید از GPRS سیم کارتتون ( مثلاً ایرانسل )در گوشیتون ، استفاده کرده باشید

حالا ...

نرم افزار مربوط به گوشی خود را از درون CD بر روی کامپیوتر خود نصب کنید و بعداً از طریق کابل USB یا بلوتوث ، گوشی را به کامپیوتر متصل نمایید و کمی صبر کنید تا مشخصات و تجهیزات گوشی شما بطور کامل توسط کامپیوتر شناخته بشه و پیغام

Found new hardware , your new hardware is installed and ready to use

در Taskbar ظاهر بشه

حالا برید در Control Panel و Network Connections کلیک کنید

http://usera.imagecave.com/ramikoh1/irancell_1.jpg

همونطور که در تصویر بالائی براتون با فلش قرمز نشون دادم ، باید Create a new connect را کلیک کنید تا وارد صفحه زیرین بشوید


http://usera.imagecave.com/ramikoh1/irancell_2.jpg

در صفحه بالائی باید Next را بزنید تا وارد صفحه زیرین شوید

http://usera.imagecave.com/ramikoh1/irancell_3.jpg


در صفحه بالائی مجدداً باید Next را بزنید تا وارد صفحه زیرین شوید

http://usera.imagecave.com/ramikoh1/irancell_4.jpg

در صفحه
بالائی دومین گزینه را انتخاب و مجدد کلید Next را بزنید

http://usera.imagecave.com/ramikoh1/irancell_5.jpg


در صفحه بالائی مجدداً باید Next را بزنید تا وارد صفحه زیرین شوید


http://usera.imagecave.com/ramikoh1/irancell_6.jpg


در صفحه بالائی بسته به مدل گوشیتون باید مودم مربوط به گوشیتون را انتخاب کنید

همونطور که میبینید من موردم گوشی خودم که N80 بود را انخاب کردم و اگه مثلاً گوشیتون سونی اریکسون K750 بود احتمالاً اسم مودم گوشیتون میشه " Sony Ericsson 750 USB WMC Modem "

حالا مجدد Next را کلیک کنید ، تا وارد صفحه زیرین بشوید


http://usera.imagecave.com/ramikoh1/irancell_7.jpg

در صفحه بالائی باید برای ISP Name یک اسم بذارید که من اسمشو گذاشتم Irancell

حالا در صفحه بالائی مجدداً باید Next را بزنید تا وارد صفحه زیرین شوید


http://usera.imagecave.com/ramikoh1/irancell_8.jpg

در صفحه بالائی باید در کادر Phone number این کد را وارد کنید

#99*

حالا در صفحه بالائی مجدداً باید Next را بزنید تا وارد صفحه زیرین شوید


http://usera.imagecave.com/ramikoh1/irancell_9.jpg


در صفحه بالائی کادرهای User name و پسوورد را خالی بزارید

حالا در صفحه بالائی مجدداً باید Next را بزنید تا وارد صفحه زیرین شوید


http://usera.imagecave.com/ramikoh1/irancell_91.jpg


در صفحه بالائی اون کادری را که براتون نشون دادم را تیک بزنید تا Shortcut مربوط به این کانکشن در صفحه نمایش کامپیوترتون درست بشه

حالا در صفحه باید Finish را بزنید تا وارد صفحه زیرین شوید



http://usera.imagecave.com/ramikoh1/irancell_92.jpg


همونطور که در تصویر بالائی میبینید ، این همون کانکشن ماست که قراره با اون و با استفاده از مودم گوشی و بالطبع ا، با GPRS سیم کارتتمون ( مثلاً ایرانسل ) وارد اینترنت بشیم در کامپیوترمون

پس Dial را بزنید

و....

و.....

و....

تمام....

تبریک عرض میکنم...

شما الان با GPRS سیم کارتتمون ( مثلاً ایرانسل ) وارد اینترنت شدید

این هم سرعت اینترنت من با این کانکشن

http://usera.imagecave.com/ramikoh1/irancell_93.jpg

کلاغ های خبر چین میگویند با این روش از اعتبار کارتمون کسر نمیشه :3:

شما نظرتون چیه ؟




اگر فکر میکنید این آموزش ارزشش رو داره ...منو از دعاتون محروم نکنید که محتاج دعا هستیم ..بد فرم..

فداتون ramikoh

HosiTelnet
25-07-2008, 23:35
دوست گرامی با سپاس از توضیحات کاملتون
اما من پیشنهاد میکنم که اصلا از gprs ایرانسل استفاده نکنید چون یه محض اینکه با GPRS به ایرانسل وصل بشید مبلغ 300 تومان از اعتبارتون کم میشه قبلا GPRS مجانی بود اما الان گندش در اومده :4:
تازه هر بار که وصل بشید و قطع بشید و دوباره بخواهید از GPRS استفاده کنید همین مبلغ ار اعتبارتون کم میشه :40: :3:

moti
25-07-2008, 23:47
دوست گرامی با سپاس از توضیحات کاملتون
اما من پیشنهاد میکنم که اصلا از gprs ایرانسل استفاده نکنید چون یه محض اینکه با GPRS به ایرانسل وصل بشید مبلغ 300 تومان از اعتبارتون کم میشه قبلا GPRS مجانی بود اما الان گندش در اومده :4:
تازه هر بار که وصل بشید و قطع بشید و دوباره بخواهید از GPRS استفاده کنید همین مبلغ ار اعتبارتون کم میشه :40: :3:

اتفاقا بنده هم دقیقا همین مشکلو دارم - البته همیشه اینطوری نیست
میزارم یهو یه خورده که زیاد شد زنگ می زنم 140 از تو حلقومشون می کشم بیرون :15:
بعد 24 ساعت بر می گردونن تو حساب تازه یه خورده هم بیشتر بر می گردونن :24:

HosiTelnet
25-07-2008, 23:56
اتفاقا بنده هم دقیقا همین مشکلو دارم - البته همیشه اینطوری نیست
میزارم یهو یه خورده که زیاد شد زنگ می زنم 140 از تو حلقومشون می کشم بیرون :15:
بعد 24 ساعت بر می گردونن تو حساب تازه یه خورده هم بیشتر بر می گردونن :24:



من که زیاد با GPRS کار میکردم اولاش متوجه نشدم بعد دیدم ایرانسل SMS داد که اعتبار شما رو به اتمام است تازه متوجه شدم که بله چیزی نزدیک 5 - 6 تومان از اعتبار بخاطر 10 - 12 بار اتصال به GPRS کم شده کاش حداقل استفاده میکردیم اما سرعتش هم خیلی پایین بود و زود قطع میشد :4:

HosiTelnet
26-07-2008, 00:14
همین الن با 140 تماس گرفتم گفت هیچ هزینه ای بابت GPRS از شما کسر نشده :13::13: خاک تو سرشون:4:

nimahandsomboy
27-07-2008, 17:46
سرعت با سیمکارت ایرانسل در چه حدی هست؟این عکسی که اقا رامین در پست اول گذاشته نوشته 460 کیلوبایت!!!این که خیلی بهتر از dial up خودمون هست

danial_sia
27-07-2008, 23:38
سرعت با سیمکارت ایرانسل در چه حدی هست؟این عکسی که اقا رامین در پست اول گذاشته نوشته 460 کیلوبایت!!!این که خیلی بهتر از dial up خودمون هست
سرعت دانلود در بهترین حالت به 10 و برای بعضی جاها که ترافیک کم باشه به 15 هم میرسه. میشه مثل ADSL 64 !

matin_sa
28-08-2008, 12:22
خسته نباشید
گوشی من 5200 نوکیا هست و تمام این کارها رو کردم اما ارور 633 میده.

ramikoh
08-09-2008, 01:42
خسته نباشید
گوشی من 5200 نوکیا هست و تمام این کارها رو کردم اما ارور 633 میده.

سلام

متن ارور را کامل و دقیق به انگلیسی تایپ کنید

در ضمن بگوئید که در کدام مرحله با ارور مواجه میشوید ..البته دقیق بفرمائید

omid_e
18-09-2008, 23:40
جناب اگه میشه این سوالمو جواب بدین. با گوشی چطور باید به اینترنت لپتاب وصل شد؟و از اینترنت لپ تاب استفاده کرد؟

shahram_g
26-01-2009, 18:22
من آموزش شما رو خوندم و طبق فرمايشات شما عمل كردم .حتي تونستم به اينترنت وصل بشم ولي متاسفانه در اين شرايط اولش 200 الي 300بايت recive دارم و بعد متوقف ميشه و هيچ صفحه اي رو باز نمي كنه.
فكر مي كنيد علتش چي باشه؟

152591

vaita
26-01-2009, 18:30
کدام یک از مدلهای زیر دارای مودم میباشند:
s500i
k510
6200

ramikoh
27-01-2009, 01:49
من آموزش شما رو خوندم و طبق فرمايشات شما عمل كردم .حتي تونستم به اينترنت وصل بشم ولي متاسفانه در اين شرايط اولش 200 الي 300بايت recive دارم و بعد متوقف ميشه و هيچ صفحه اي رو باز نمي كنه.
فكر مي كنيد علتش چي باشه؟

152591


سلام دوست عزيز

احتمالاً مشكل از خدمات اينترنت سيمكارتتون هستش و قطعي ها و كاهش سرعت هاي متوالي كه در اينگونه خدمات اپراتورهاي تلفن همراه در ايران داريم و اميدوارم با اومدن نسل سوم يا همون 3G بسياري از اين مشكلات برطرف بشه

shahram_g
28-01-2009, 00:03
سلام دوست عزيز

احتمالاً مشكل از خدمات اينترنت سيمكارتتون هستش و قطعي ها و كاهش سرعت هاي متوالي كه در اينگونه خدمات اپراتورهاي تلفن همراه در ايران داريم و اميدوارم با اومدن نسل سوم يا همون 3G بسياري از اين مشكلات برطرف بشه


سلام.

ممنون از پاسخي كه داديد.
پس چطوره كه من به صورت معمول مي تونم از موبايلم به اينترنت وصل بشم بدون هيچ مشكلي ولي با كاميوتر نه؟

AHMD222
12-02-2009, 12:05
سلام.

ممنون از پاسخي كه داديد.
پس چطوره كه من به صورت معمول مي تونم از موبايلم به اينترنت وصل بشم بدون هيچ مشكلي ولي با كاميوتر نه؟


سلام آقا شهرام
از مرور گر opra استفاده کنید احتمال زیاد مشکلتون حل می شه :53:

SaLaR
12-02-2009, 12:09
کدام یک از مدلهای زیر دارای مودم میباشند:
s500i
k510
6200
دو مدل اول داری مودم هستند ولی سومی رو نمیدونم.

newmj2
25-04-2009, 17:33
من یک گوشی nec n990 دارم باهاش به اینترنت وصل میشم ولی بعضی سایتها که یکم حجم زیاده مینیویسه not enouph memory و میاد بیرون.این در حای که من یکه رم یک گیگ روی گوشیم هست البته فضای خود کوشی 500 کیلوبایت بیشتر نیست ولی رمش توش یک گیگ هست حالا چیکار کنم دیگه اینجوری نشه؟؟

Mehrd@d
25-04-2009, 23:43
من یک گوشی nec n990 دارم باهاش به اینترنت وصل میشم ولی بعضی سایتها که یکم حجم زیاده مینیویسه not enouph memory و میاد بیرون.این در حای که من یکه رم یک گیگ روی گوشیم هست البته فضای خود کوشی 500 کیلوبایت بیشتر نیست ولی رمش توش یک گیگ هست حالا چیکار کنم دیگه اینجوری نشه؟؟
شما باید مموری داخلی گوشیتون رو آزاد کنید و به مقدار بیشتری برسونید. این پیغام مربوط بهنوع برنامه هایی میشه که از مموری داخلی گوشی استفاده می کنند.

محمدسجاد
25-04-2009, 23:51
سلام
رامي كوه خان من گوشيم رو به كام وصل ميكنم و ارتباط هم بر قراره اما در هنگام ساختن كانكشن اسمي از گوشي نمياد-گوشيم نوكيا ان 95 هست
در ضمن آيا مطمينيد خبر كلاغا درسته؟
منظورم اين قسمته
http://usera.imagecave.com/ramikoh1/irancell_6.jpg

arash_666
04-05-2009, 11:23
سلام
رامي كوه خان من گوشيم رو به كام وصل ميكنم و ارتباط هم بر قراره اما در هنگام ساختن كانكشن اسمي از گوشي نمياد-گوشيم نوكيا ان 95 هست
در ضمن آيا مطمينيد خبر كلاغا درسته؟
منظورم اين قسمته
http://usera.imagecave.com/ramikoh1/irancell_6.jpg


مشکل من هم دقيقا همين هست Nokia 6131
من Cd گوشی رو گم کردم (برای نصب درايور مودم گوشی) ولی تو سايت نوکيا درايور مودم رو دانلود کردم ولی پسوندش inf هست! بايد چيکار کنم؟

با تشکر

SaLaR
04-05-2009, 20:11
سلام
رامي كوه خان من گوشيم رو به كام وصل ميكنم و ارتباط هم بر قراره اما در هنگام ساختن كانكشن اسمي از گوشي نمياد-گوشيم نوكيا ان 95 هست
در ضمن آيا مطمينيد خبر كلاغا درسته؟
منظورم اين قسمته
http://usera.imagecave.com/ramikoh1/irancell_6.jpg


مشکل من هم دقيقا همين هست Nokia 6131
من Cd گوشی رو گم کردم (برای نصب درايور مودم گوشی) ولی تو سايت نوکيا درايور مودم رو دانلود کردم ولی پسوندش inf هست! بايد چيکار کنم؟

با تشکر

سلام.
گوشی های 10 سال پیش هم که اصلا از طریق کابل به PC متصل نمیشدند این امکان در نظر گرفته شده بود که از طریق اینفرارد به گوشی متصل و مودم مجازی درست کنند.
شما حتما درایور مربوطه را نصب کنید و و از اتصال گوشی مطمئن بشید حتما این گزینه مودم برای شما فعال خواهد شد.

Nokia Cable Driver for Windows XP and Vista (http://www.europe.nokia.com/include/support/pcsuite_disclaimer.html?url=http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_Connectivity_Cable_Driver_rel_7_1_8_0_eng.msi)

SaLaR
26-05-2009, 09:26
براي وصل كردن گوشي ها نوكيا به كامپيوتر و استفاده GPRS از كامپيوتر
برنامه PC Suite را اجرا كرده تا پيجره مقابل نمايان شود

http://i20.tinypic.com/wlc7zk.gif

سپس دگمه Connect internet را زده تا همچين پنجره اي باز شود

http://i24.tinypic.com/n68k0y.gif

حالا دگمه Setting را زده تا تنظيمات را انجام دهیم

http://i20.tinypic.com/b8qpsx.jpg

در اين قسمت مدل گوشي را به عنوان مودم انتخاب مي كنيم
دگمه Next را زده تا به بخش بعدي بريم

http://i21.tinypic.com/974byf.gif

حالا بايد براي انتخاب اينترنت تنظيمات رو انجام بديم
حالت انتخاب دستي رو تيك مي زنيم

http://i22.tinypic.com/16l3t4

در اين قسمت هم فقط Access point رابا mtnirancell پر مي كنيم
و دگمه Finish رو مي زنيم

http://i22.tinypic.com/4rur9c

حالا دگمه Conect رو مي زنيم تا كامپيوتر از طريق گوشي
به اينترنت وصل بشه

http://i20.tinypic.com/5fm8o3

nader Afshar
31-05-2009, 08:52
با سلام
من یک گوشی G900 دارم که دارای مودم Wifi است که میتوان از اینترنت بیسیم بهره برد سئوال من اینستکه چگونه میتوان این از طریق پورت USB به کامپیوتر متصل کرد و از طریق آن به اینترنت وصل شد من در حال حاضر توسط گوشی به اینترنت وصل میشوم لطفا راهنمایی فرمایید.
با تشکر
ارادتمند نادرافشار

masa_1379
15-08-2009, 11:12
برای گوشی های ویندوز موبایل راهی نیست؟؟تا بشه از اینترنتشان بر روی کامپیوتر استفاده کرد؟

Morteza.MS
15-08-2009, 17:08
سلام چرا دوست عزیز بزوید تاپیک در این مورد میزنم

barcelona_92
15-09-2009, 02:46
با سلام بنده تمامی مراحل ذکر شده را برای ایرانسل و گوشی سونی اریکسونk750 را اجرا کردم ولی با ارور 777 روبرو میشم مشکل بنده از کجاست؟
ایا داخل گوشی نیز باید تنظیماتی را انجام بدم؟

Morteza.MS
16-09-2009, 00:47
با سلام بنده تمامی مراحل ذکر شده را برای ایرانسل و گوشی سونی اریکسونk750 را اجرا کردم ولی با ارور 777 روبرو میشم مشکل بنده از کجاست؟
ایا داخل گوشی نیز باید تنظیماتی را انجام بدم؟

دوست عزیز این ارور معنیش اینه

777 . اتصال صورت نمي گيرد زيرا مودم ( يا ساير وسايل ارتباط دهنده ) روي كامپيوتر راه دور دچار مشكل مي باشند .


خوب شما یه کاری کنید

تمام مراحل رو با دقت از اول انجام بدید آخه کاری نداره شماره تلفن هم این قرار بده

#99#*

barcelona_92
16-09-2009, 05:15
دوست عزیز این ارور معنیش اینه

777 . اتصال صورت نمي گيرد زيرا مودم ( يا ساير وسايل ارتباط دهنده ) روي كامپيوتر راه دور دچار مشكل مي باشند .


خوب شما یه کاری کنید

تمام مراحل رو با دقت از اول انجام بدید آخه کاری نداره شماره تلفن هم این قرار بده

#99#*



با سلام مجدد
مرتضی جان با شماره جدید ارور 678 رو دارم
راستی شارژم کمه ایا امکان داره از اون باشه تمامی مراحل رو هم مطمئن هستم که درست رفتم مودم گوشی رو هم کامل میشناسه.
بسیار سپاسگذارم

K o o R o s H
01-12-2009, 14:59
سلام
آیا ایرانسل واسه سند هم پول کم میکنه ؟
من اصلا رسیو نمیکنم فقط از سند استفاده میکنم با این وجود هی پول میندازه !!!:35:

as100
13-04-2010, 12:04
dorodbarshomadostaneaziz
bebakhshid ke nemitonam farsi type konam
manike kharejaz iran hastam baz azshomareye#99#* barayeetesal beinternet estefade konam?

arash_666
20-04-2010, 22:08
دوستان عزيز من همه اين کارها رو که شما گفتين انجام دادم. کد #99#* که اصلا کار نميکنه ولی کد#99* کار ميکنه و وقتی دکمه dial up رو فشار ميدم در اين مرحله که مينويسه:

registering your......on network

یه دفعه روی صفحه گوشيم اين پيغام ميآد:
subscribe pocket data first


در صورتی که من با خود گوشی ميتونم به اينترنت وصل شم ( همراه اول)
به نظر شما مشکل از کجاست؟

as100
22-04-2010, 21:40
درودبه همه دوستان
من همه اين راه ها رو امتحان كردم ولي همش با خطاي692 مواجه ميشم؛كوشيم نوكياn78

h6750
20-06-2010, 13:01
برای همراه اول یوزر و پسوردش رو چی بدم؟؟؟؟؟؟

arak2123
14-08-2010, 22:17
براي وصل كردن گوشي ها نوكيا به كامپيوتر و استفاده GPRS از كامپيوتر
برنامه PC Suite را اجرا كرده تا پيجره مقابل نمايان شود

http://i20.tinypic.com/wlc7zk.gif

سپس دگمه Connect internet را زده تا همچين پنجره اي باز شود

http://i24.tinypic.com/n68k0y.gif

حالا دگمه Setting را زده تا تنظيمات را انجام دهیم

http://i20.tinypic.com/b8qpsx.jpg

در اين قسمت مدل گوشي را به عنوان مودم انتخاب مي كنيم
دگمه Next را زده تا به بخش بعدي بريم

http://i21.tinypic.com/974byf.gif

حالا بايد براي انتخاب اينترنت تنظيمات رو انجام بديم
حالت انتخاب دستي رو تيك مي زنيم

http://i22.tinypic.com/16l3t4

در اين قسمت هم فقط Access point رابا mtnirancell پر مي كنيم
و دگمه Finish رو مي زنيم

http://i22.tinypic.com/4rur9c

حالا دگمه Conect رو مي زنيم تا كامپيوتر از طريق گوشي
به اينترنت وصل بشه

http://i20.tinypic.com/5fm8o3
با درود
من تونستم به این طریق با گوشی n95 متصل بشم.
سوالی که دارم اینه که وقتی به اینترنت متصل هستم گوشیم مشغول است.آیا پول تماس برایش میآید یانه؟
خواهشا خیلی فوریه.
اگه کسی مطمین میدونه بگه.چون اکانت adsl من فردا تموم میشه.
درضمن سیم کارت من همراه اول است و از این بسته های همراه اول یک ماهه استفاده میکنم.سرعت بدی هم نداشت.
با سپاس

highlight
14-08-2010, 22:49
با درود
من تونستم به این طریق با گوشی n95 متصل بشم.
سوالی که دارم اینه که وقتی به اینترنت متصل هستم گوشیم مشغول است.آیا پول تماس برایش میآید یانه؟
خواهشا خیلی فوریه.
اگه کسی مطمین میدونه بگه.چون اکانت adsl من فردا تموم میشه.
درضمن سیم کارت من همراه اول است و از این بسته های همراه اول یک ماهه استفاده میکنم.سرعت بدی هم نداشت.
با سپاس
با سلام به همه دوستان خوبم
در مورد سوالتون :
نه هزینه تماس نداره اما.......
راستش این پستی که اینجا میگذارم رو خدا شاهده فقط به قصد کمک میگذارم و نیت دیگه ای نیست.عین همین پست رو قبلا در سایتهای دیگه با همین اسم کاربری گذاشتم و فقط به این علت که خدای نکرده کلاه سر بقیه نره.
با تشکر از اطلاع رسانی دوستان که واقعا باعث نجات بقیه شد!
من با خط دایمی همراه اول تعرفه شبانه یعنی 4 رو به تاریخ 4 مرداد امسال فعال کرده بودم. خدا رو شکر می کنم در این مدت که گذشت شبها رو خوابم برد و استفاده نکردم!!!! فکر نمی کردم همراه اول به این وقاهت مرتکب دزدی بشه اون هم با اتکا به اعتماد کاربرن و مشترکان خودش!!!
الان 3 روز میشیه که دیگه دستش نزدم و بالاخره موفق به رویت قبض میان دوره ای خودم با احتساب اینترنت شدم!من که اصلا استفاده آنچنانی نکرده بودم و هنوز 20 روز دیگه از اعتبار تعرفه باقی مونده مبلغ 6128 تومان برام به جای 3000 تومان آبخورده!!!! باز هم خدا پدر و مادر اونهایی که اطلاع دادند رو بیامرزه الهی!
صمیمانه از همه می خوام اطلاع رسانی رو شدت بدند هم در این فضای مجازی و هم بین دوست و آشنا. کاملا مشخصه که این قصه به این سادگی ها تموم نمیشه و خیلی بیشتر از این حرفها باید باشه!
اسم همراه اول میاد یاد "کائوچیو" توی جنگجویان کوهستان میفتم که چقدر منفور بود! قدیمیها یادشونه این سریال رو! :-))
البته همراه اول دست این بابا رو هم از پشت بسته!
حالایه سوال :
من که دیگه از اینترنت کوفتی اینها نمی خوام استفاده کنم دیگه هزینه اضافه دیگه ای هم میاد؟
و سوال آخر:
چطوره از اینترنت انگل همراه انگل خلاص شیم؟ نحوه غیرفعال کردن این سرطان رو کسی بلده؟ کد 8080 و غیره جواب نداد!!!!
در مورد وصل شدن به کامپیوتر همونطور که دوستان اشاره کردند با برنامه PC Suite گوشیتون میتونید اینکار رو انجام بدین. واگر به صورت دستی کانکشن میسازید حتما مودم رو، گوشی انتخاب کنید.
ولی باز هم میگم به هیچ عنوان از بسته های همراه اول استفاده نکنید!
می تونید قبض میان دوره رو برای همراه اول از اینجا ببینید و متوجه عرایض بنده میشید:
http://217.218.110.147/billing/
من دیگه از اینترنت همراه اول استفاده نکردم و بجاش از ایرانسل با سرعت بالاتر استفاده کردم.
ببخشید اگر این پست رو اینجا زدم ولی باز هم میگم فقط قصد کمک دارم. حتما بررسی کنید.
یا حق

arak2123
15-08-2010, 14:41
با سلام به همه دوستان خوبم
در مورد سوالتون :
نه هزینه تماس نداره اما.......
راستش این پستی که اینجا میگذارم رو خدا شاهده فقط به قصد کمک میگذارم و نیت دیگه ای نیست.عین همین پست رو قبلا در سایتهای دیگه با همین اسم کاربری گذاشتم و فقط به این علت که خدای نکرده کلاه سر بقیه نره.
با تشکر از اطلاع رسانی دوستان که واقعا باعث نجات بقیه شد!
من با خط دایمی همراه اول تعرفه شبانه یعنی 4 رو به تاریخ 4 مرداد امسال فعال کرده بودم. خدا رو شکر می کنم در این مدت که گذشت شبها رو خوابم برد و استفاده نکردم!!!! فکر نمی کردم همراه اول به این وقاهت مرتکب دزدی بشه اون هم با اتکا به اعتماد کاربرن و مشترکان خودش!!!
الان 3 روز میشیه که دیگه دستش نزدم و بالاخره موفق به رویت قبض میان دوره ای خودم با احتساب اینترنت شدم!من که اصلا استفاده آنچنانی نکرده بودم و هنوز 20 روز دیگه از اعتبار تعرفه باقی مونده مبلغ 6128 تومان برام به جای 3000 تومان آبخورده!!!! باز هم خدا پدر و مادر اونهایی که اطلاع دادند رو بیامرزه الهی!
صمیمانه از همه می خوام اطلاع رسانی رو شدت بدند هم در این فضای مجازی و هم بین دوست و آشنا. کاملا مشخصه که این قصه به این سادگی ها تموم نمیشه و خیلی بیشتر از این حرفها باید باشه!
اسم همراه اول میاد یاد "کائوچیو" توی جنگجویان کوهستان میفتم که چقدر منفور بود! قدیمیها یادشونه این سریال رو! :-))
البته همراه اول دست این بابا رو هم از پشت بسته!
حالایه سوال :
من که دیگه از اینترنت کوفتی اینها نمی خوام استفاده کنم دیگه هزینه اضافه دیگه ای هم میاد؟
و سوال آخر:
چطوره از اینترنت انگل همراه انگل خلاص شیم؟ نحوه غیرفعال کردن این سرطان رو کسی بلده؟ کد 8080 و غیره جواب نداد!!!!
در مورد وصل شدن به کامپیوتر همونطور که دوستان اشاره کردند با برنامه PC Suite گوشیتون میتونید اینکار رو انجام بدین. واگر به صورت دستی کانکشن میسازید حتما مودم رو، گوشی انتخاب کنید.
ولی باز هم میگم به هیچ عنوان از بسته های همراه اول استفاده نکنید!
می تونید قبض میان دوره رو برای همراه اول از اینجا ببینید و متوجه عرایض بنده میشید:
http://217.218.110.147/billing/
من دیگه از اینترنت همراه اول استفاده نکردم و بجاش از ایرانسل با سرعت بالاتر استفاده کردم.
ببخشید اگر این پست رو اینجا زدم ولی باز هم میگم فقط قصد کمک دارم. حتما بررسی کنید.
یا حق
با سپاس از شما
من هم ابتدا با رویت قبض میان دوره ای اینترنتی مرتکب همین اشتباه شدم.ولی در قبض اصلی که برایم مسیج شد همون مبلغ بسته شماره 3 محسوب شده بود.
در جواب سوال شما هم برای غیر فعال کردن اینترنت همره اول کافیست گوشی خود را فرمت کنید.
برای من این سوال باقیست چرا وقتی با سیم کارت ایرانسل کامپیوتر را به اینترنت متصل میکنیم.سیم کارت فغال است ولی در همراه اول سیمکارت مشغول است؟

soroosh1384
13-09-2010, 21:20
با سلام
من تمام مراحل ایجاد کانکشن که در صفحه اول این تایپیک گفته شده انجام میدم و وقتی کانکت میشوم پیغام های زیر میاید:
ابتدا :
Verifying user name and password
سپس بعد از چند لحظه :
registering your computer on the network
و بعد از آن :
Error 734: then PPP link control protocol was terminated

Redial - Cancel - More Info

ظاهرا همه کارها درست انجام شده ولی بعد قطع میشود
در ضمن من 6630 دارم برنامه Pc Suite هم نصب شده و با خود موبایل میتوانم وارد اینترنت شوم
کسی میتواند کمک کند که اشکال کار کجاست؟

am38
13-09-2010, 21:35
سلام
دوست عزیز قبل اینکه کانکت رو بزنی در قسمت اون قسمت که شکل آچار هستش رو بزن ومودم رو مودم گوشیت انتخاب کن!احتمالا مودم کامپیوترت به عنوان پیشفرض هستش!

soroosh1384
14-09-2010, 18:28
سلام
دوست عزیز قبل اینکه کانکت رو بزنی در قسمت اون قسمت که شکل آچار هستش رو بزن ومودم رو مودم گوشیت انتخاب کن!احتمالا مودم کامپیوترت به عنوان پیشفرض هستش!
دوست عزیز ضمن تشکر - اونهم درست انتخاب شده است.

mehranxxx
01-12-2010, 13:31
درود

من 2 عدد گوشی به کامپیوتر وصل {گوشی نوکیا n96 و Htc دیامون 2 }هر 2 وصل می شن ولی اطلاعات ارسال و دریافت نمی کنند ؟؟؟؟
مشکل از کجاست؟
ولی وقتی از پ رو ک س ی استفاده می کنم{فقط شب ها} می تونم از انترنت gprs استفاده کنم؟؟؟؟

march_arash
02-06-2011, 10:30
با سلام و تشکر
برای ویندوز 7 هم آموزش بفرمایید
ممنون

services.autogas
06-06-2011, 13:58
با سلام و خسته نباشید برای دوستان .

آیا برای گوشی 7610 نوکیا سوپر نوا نرم افزار مودم وجود دارد ؟

azezkmsf
30-01-2013, 17:55
سلام
عکسها دیده نمیشه
ویندوز 7 دارم
من ارور 777 دارم
راه حل این ارور چی
سیم کارتم ایرانسل هست
ممنون میشم اگه آموزش رو به صورت pdf بزارید
سپاس